mataya_bkom_170314_2

vår Integritetspolicy.

Den 25 maj 2018  träder den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft. Den ersätter den gamla personuppgiftslagen, PUL. Mycket i den nya regleringen är samma som tidigare men GDPR ställer högre krav på hanteringen av personuppgifter och sätter fokus på de rättigheter du har som kund.
 
I vår integritetspolicy nedan kan du läsa om vilka uppgifter vi samlar in och hur vi använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. 
 

1. Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du fyller i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress samt ditt ärende.


2. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post



3. Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

4. Länkar till andra webbplatser

Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder denna webbplats som administreras av Mataya och Balanserad Kommunikation.

Vänligen notera att länkar som kan finnas på denna webbplats kan medföra att du besöker webbplatser som innehåller andra regler för integritetsskydd än vad som anges här.


5. Cookies

Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.
 

6. Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.


7. Dina rättigheter och val

Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas.

Rätta felaktiga/inaktuella uppgifter
Du har rätten att begära att vi rättar uppgifterna om dig om de skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella. 

Ta bort dina personuppgifter
Du har rätten att begära att vi fullständigt tar bort dina uppgifter.

Bli informerad om vilka uppgifter vi har
Du har rätten att få veta vilka personuppgifter om dig vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen.
 
Återkalla ditt samtycke
Du har rätten att närsomhelst återkalla ditt samtycke för bevarandet av personuppgifter. Om du upplever att dina rättigheter inte respekteras av oss har du rätt att kontakta Datainspektionen.


Kontakt
Mataya och Balanserad Kommunikation AB
E-mail: info@balanseradkommunikation.se

om gdpr

GDPR - din checklista med #företagarpodden. Lyssna här