mataya_bkom_170314_2

våra kunder

Det bästa med vårt arbete är alla våra fantastiska kunder! Att få kliva in i olika företag och lära känna nya människor och nya branscher är någor vi verkligen gillar. Att med rätt kommunikation få bidra till att hitta innovativa lösningar på dagens och morgondagens utmaningar är ett otroligt roligt och spännande privilegium. 

Petra Brask & Partners

Del 1, Beslutsfattande Screen Shot 2016-12-19 at 17.12.12 Del 1, Beslutsfattande bildstartsidapb Picture1

Kund: Petra Brask & Partners. Ett utbildningsföretag med fokus på personlig effektivitet och team effektivitet. 


Våra tjänster:  Strategisk affärsutveckling, marknadskommunikation, projektledning, försäljning, PR och produktion. PB & Partners är idag ett marknadsledande utbildningsbolag med Petra Brask som effektivitetsexpert både i Sverige samt internationellt. Ett flertal partners utbildar och föreläsare idag enligt PB & Partners metodik. PB & Partners har en kommunikativ och digital plattform i form av hemsida, blogg, twitter, youtube, FB, Instagram, inspirationsbrev samt e-learning. 

caverion

Banner_almedalen_646x220_klar.jpg Almedalen_Banderoll_Ingång julbanner_646x290_1 hjärta170213 cleanroom_178x120_170127

Kund: Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster används bland annat i kontor, butiksfastigheter, bostäder, offentliga lokaler, industrianläggningar och infrastruktur, www.caverion.se

Våra tjänster: Främst grafisk produktion av trycksaker och annonser men även annan form av kommunikations- och marknadsmaterial. 

ÖRJAN FAHLSTRÖM

11053288_934345393254634_3364201087269196104_o

Kund: Örjan Fahlström - dirigent, kompositör och arrangör samt professor på Kungliga Musikhögskolan. 

Våra tjänster: Strategisk marknadskommunikation, projektledning och produktion. Vi har skapat en digital plattform med  hemsida samt FB-sida där musiken får ta plats och bli mer levande genom bl.a. Soundcloud, Spotify, iTunes m.m.

 

svensk torv

Svensk Torv nr4_161212 webb-svensktorv webb-torvforsk SvenskTorv_nr3-16 medlemsinfo-sept2016-1

Kund: Branschföreningen Svensk Torv är en samarbetsorganisation för torvproducenter och användare av torv för energiändamål samt i trädgård som jordförbättrare och som strö inom djurhållning. Syftet är bland annat att informera om torv och verka för att torv och torvmark förvaltas på ett hållbart sätt. 

Våra tjänster: Produktion och layout av Tidningen Svensk Torv. Produktion av trycksaker och medlemsinfo samt arbete med facebooksidan för Svenskt Torv och hemsidorna för Svenskt Torv www.svensktorv.se och Stiftelsen Svensk Torvforskning www.torvforsk.se.

Prostalund

CTannons_senast CTannonsläkare_130904_24 patient-1-99x210-KLAR_sid-1 sv-patient-A5-rev130130-1 CoreTherm-tagline

Kund: Prostalund med varumärket CoreTherm. 

Våra tjänster: Att förnya den grafiska och kommunikativa profilen samt förstärka varumärket CoreTherm gentemot målgrupperna läkare och män med godartad prostataförstoring. Strategisk marknadskommunikation, formgivning, produktion och projektledning. Skapat ny logotype, nytt marknadsmaterial, broschyrer, annonser, visitkort, hemsida, produktblad, diplom m.m. Företaget Prostalund börsintroducerades under 2013.

THETA - Wellness music

bild1 WellnessFolder1_Page_1 Nyhetsbrev9_åf Affisch A3

Kund: Theta - Wellness Music. Ledande på den svenska marknaden inom hälsobranschen vad gäller avslappningsmusik och guidad avslappning.  

Våra tjänster: Strategisk marknadskommunikation och affärsutveckling, grafisk formgivning, PR, projektledning, affärsutveckling. Paketering av musiken på ett modernt och tilltalande sätt samt digitalisering av musiken.

Torvfabrikernas Centralförening

KUND: Torvfabrikernas Centralförening

VÅRA TJÄNSTER: Torvströfabrikernas Centralförening, TFC, firade hundra år hösten 2016. I samband med detta ville de samla  föreningens historia och presentera de företag som idag ingår i föreningen i en jubileumsbok. Vårt arbete bestod i layout och produktion av denna skrift samt uppdatering av logotypen.

BERG & NYCANDER

KUND: Berg & Nycander är agent och grossist för produkter inom trädgård och husgeråd. Företaget har bland annat välkända märken som Peugot kryddkvarnar, knivar från Tarrerias-Bonjean, Arrows trädgårdsbodar och Vitavias växthus. www.bony.se.

VÅRA TJÄNSTER: Främst grafisk produktion av annonser men även annan form av kommunikations- och marknadsmaterial. 

Kunder genom åren:
Ahlerup & Partner ǀ A²U ǀ Art of Veda ǀ Berg & Nycander ǀ Bonnier Tidskrifter ǀ Caverion Sverige ǀ Donatus
Stiftelsen Elfvinggården ǀ Fabulous Arts ǀ Forma publishing group ǀ Förnyelse i Anläggningsbranschen
Företagarna Stockholms län ǀ Helenius ǀ Itain ǀ Infobooks ǀ Infusion ǀ Inkontinensbutiken
Kompetens Rekrytering ǀ Kyrkornas SecondHand Ekerö ǀ Lund Science ǀ Maries Puts & Städ ǀ Motena ǀ MyController
Odhnoff, Sundström & Partner ǀ Petra Brask & Partners ǀ Pjama ǀ Osmund Dressyr - Ekdals gård ǀ Prostalund
​Svensk Torv ǀ Time 4U ǀ ​Torv Forsk ǀ Vattenbussen ǀ Waterway 365 ǀ Theta - Wellness Music ǀ Vem uppfostrar vem 
Sundbybergs Stadskärneförening ǀ Fahlström Music