mataya_bkom_170314_2

KOMMUNIKATION MED FLEXIBILITET, ENGAGEMANG OCH OMTANKE

Vill du få nya idéer, hitta rätt verktyg för din kommunikationsplattform,  
dags att ta fram en strategi eller är det bråttom med att producera material ?  


 

På gång

83% av internetanvändarna använder sociala medier. Men bara var fjärde tycker att tiden på sociala medier är meningsfull. Läs mer i rapporten Svenskarna och internet 2019 


 

I tider som den här är det viktigt att ett land har hög beredskapsförmåga. Vår inhemska torv skulle kunna ha en nyckelroll för att ge oss värme och mat på bordet då den både kan nyttjas till odling, energi och djurhållning. I Branschföreningen Svensk Torvs tidning kan du läsa mer om torv och hållbart torvbruk. Vi har nu sett till att ett rykande färskt nummer är levererat till @trydells för tryck och finns på svensktorv.se för nedladdning. Visste du att Sverige har näst intill oändliga mängder torv och tillväxten är större än uttaget. Torven som skördas i Sverige kommer enbart från dränerade torvmarker, som tidigare dikats ut och som idag läcker koldioxid. Vid efterbehandling av marken skapas dessutom ett högre naturvärde än vad marken hade innan och bidrar till att öka den biologiska mångfalden. #mbkommunikation #svensktorv #beredskap
En kort naturpaus i solen innan det är dags för nästa möte online ☀️ #keepupthegoodspirit😊
Tips från oss om du jobbar hemifrån men saknar ett ståbord...ta fram strykbrädan 😊 #jobbahemifrån #måbra #staysafe #mbkommunikation

Att få kliva in i olika företag. Lära känna nya spännande människor och branscher. Det är något vi brinner för. Vi drivs av att se företag, organisationer och människor utvecklas och växa. 
 

Till några av våra kundreferenser 

Aidera Psykiatri erbjuder individpanpassad vård inom specialistpsykiatri både online och på deras mottagning. Hos Aidera Psykiatri kan du få träffa en specialist inom en vecka.
Mer om Aidera Psykiatri

PB & Partners är experter inom effektivitets-utbildningar och föreläsningar. Du hittar även aktuella böcker inom ämnet, tidspodden och mycket mer hos dem.
Till PB & Partners

Branschföreningen Svensk Torv verkar för att torv och torvmark förvaltas på ett hållbart sätt och företräder  torvbranschen. Vi har förmånen att  få producera deras tidning. 
Läs senaste numret

Hos Inkontinensbutiken hittar du hjälp-medelsprodukter vid inkontinens som sängvätningslarm, larmklockor, underkläder, skydd för säng, täcke och kudde m.m. 
Till Inkontinensbutiken

kommunicera mera

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig.
Det kan helt enkelt vara så att hen har lite ludd i ena örat. "


Nalle Puh, Sjumilaskogen

1 750,000

Aktiva  .se-domäner

51,940

Timmar av hårt arbete

126,000

Svenska ord