mataya_bkom_170314_2

KOMMUNIKATION MED FLEXIBILITET, ENGAGEMANG OCH OMTANKE

Vill du få nya idéer, hitta rätt verktyg för din kommunikationsplattform,  
dags att ta fram en strategi eller är det bråttom med att producera material ?  


 

På gång

83% av internetanvändarna använder sociala medier. Men bara var fjärde tycker att tiden på sociala medier är meningsfull. Läs mer i rapporten Svenskarna och internet 2019 

 

Företagarna Sundbyberg-Ekerö, MBKommunikation

#4av5jobb skapas i små företag.
Vi är medlemmar i Företagarna som erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Vi arbetar lokalt i styrelsen Företagarna Sundbyberg-Ekerö. Mer info hittar du här

 

Igår var det dags att återuppta vårt ideella engagemang och arbete i Företagarnas styrelse på Ekerö. Vi fick då chans att träffa ett 30-tal företagare i vår kommun, vår nya kommundirektör, näringslivschef m.fl. tack vare den affärsnätverkande aw-träffen vi anordnar tillsammans med inspirerande nätverkskollegor från Selma nätverk och Destination Ekerö! Tillsammans = så mycket roligare! 😊
Kritiken måste tas på stort allvar. Det säger Landsbygdsminister Jennie Nilsson under ett långt samtal med @kyllerstedtnorberg , ansvarig för Politik och kommunikation på branschföreningen Svensk Torv.  Hon har just fått information om de stora utmaningar som finns i samband med tillståndsansökan för torvtäkter . Att få vara med när sakkunniga, professionella och engagerade människor driver sina frågor och får gehör är så inspirerande. Det är med stolthet och glädje vi producerar branschföreningen Svensk Torvs medlemstidning.
Ett nytt decennium är på intågande...men innan dess ska vi vila i några dagar och fira både jul och nyår🎄✨ . Ett stort varmt tack till våra fantastiska kunder, samarbetspartners och vänner för ännu ett inspirerande, roligt och kreativt år tillsammans. Vi längtar redan till 2020! ✨✨ . God Jul & ett Gott Nytt Decennium önskar vi dig! 🎄✨✨🎄 . #mbkommunikation #godjul #nyttdecennium

Att få kliva in i olika företag. Lära känna nya spännande människor och branscher. Det är något vi brinner för. Vi drivs av att se företag, organisationer och människor utvecklas och växa. 
 

Till några av våra kundreferenser 

Aidera Psykiatri erbjuder individpanpassad vård inom specialistpsykiatri både online och på deras mottagning. Hos Aidera Psykiatri kan du få träffa en specialist inom en vecka.
Mer om Aidera Psykiatri

PB & Partners är experter inom effektivitets-utbildningar och föreläsningar. Du hittar även aktuella böcker inom ämnet, tidspodden och mycket mer hos dem.
Till PB & Partners

Branschföreningen Svensk Torv verkar för att torv och torvmark förvaltas på ett hållbart sätt och företräder  torvbranschen. Vi har förmånen att  få producera deras tidning. 
Läs senaste numret

Hos Inkontinensbutiken hittar du hjälp-medelsprodukter vid inkontinens som sängvätningslarm, larmklockor, underkläder, skydd för säng, täcke och kudde m.m. 
Till Inkontinensbutiken

kommunicera mera

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig.
Det kan helt enkelt vara så att hen har lite ludd i ena örat. "


Nalle Puh, Sjumilaskogen

1 750,000

Aktiva  .se-domäner

51,940

Timmar av hårt arbete

126,000

Svenska ord