MBKommunikation2019 285x63

Om OSS


Marknadsstrateg, kommunikationsbyrå, reklambyrå, produktionsbyrå..."kärt barn har många namn". Våra kunder ser oss olika beroende på deras behov. För några av dem är vi rätt och slätt deras produktionsbyrå där vi utifrån deras behov producerar kommunikationsmaterial som lyfter det viktiga, berör och får effekt. 

Monica Svensson, Mataya och Balanserad Kommunikation


Mataya drivs av Monica Dupouy som har lång erfarenhet av marknadsföring, försäljning och projektledning i roller som marknadschef, projektledare och försäljningsansvarig både i Sverige och internationellt. Mataya hjälper framförallt små- och medelstora företag att växa och stärka sina varumärken med anpassad affärsdriven marknadsföring genom strategiska och operativa insatser och projektledning. Monica är även aktiv i flera styrelser. Mer om Monica på Linkedin.

Katarina Törnell, Mataya och Balanserad Kommunikation

Foto: Lo Varg

Balanserad Kommunikation drivs av Katarina Magnusson som har lång erfarenhet av information och affärskommunikation, bland annat från beställarsidan som projektledare och informationschef. Tillsammans med nätverk och samarbetspartners hjälper företaget sina kunder med intern och extern kommunikation både operativt och strategiskt. Målet är rätt leverans i rätt tid till rätt pris och styrkan är erfarenheten som gör Balanserad Kommunikation till en produktionsbyrå som ser till helheten och anpassar till verkligheten. Specialistområden: produktion av kommunikationsmaterial i digital och tryckt form, elektroniska nyhetsbrev och hemsidor från projektledning till innehåll och produktion samt projektledning av kommunikationsinsatser både tryckt, elektroniskt och i mötesform.  Mer om Katarina på Linkedin.

ett brett nätverk med professionella samarbetspartners

Vi levererar affärsdriven marknadsföring och kommunikationsinsatser med flexibilitet, engagemang och omtanke.

Med över 50 års erfarenhet (tillsammans) levererar vi, snabbt med engagemang och omtanke, kostnadseffektiva produktioner. Med ett nära samarbete med dig som kund och med ett brett, kreativa och noga utvalda samarbetspartners och nätverk kundanpassar vi våra tjänster och levererar en personlig och effektiv kommunikationslösning. 

Vi är medlemmar i både Marknadsföreningen (MIS) och Sveriges Kommunikatörer. Tack vare båda dessa organisationer håller vi oss uppdaterade på det senaste inom marknadsföring och kommunikation. Får inspiration, breddar vårt nätverk samt lär oss nytt.

Kontakta oss för mer information 

Företagarna, Sundbyberg-Ekerö, Mataya och Balanserad Kommunikation

Vi är medlemmar i Företagarna samt sitter med i styrelsen för Företagarna Sundbyberg-Ekerö. Visste du att 4 av 5 jobb skapas i företag med mindre än 50 anställda?  Mer om Företagarna och vad vi gör kan du läsa här  

Vi är med i Selma, ett nätverk för kvinnliga företagare som bor eller driver sin verksamhet på Mälaröarna. Nätverkets syfte är att motivera, inspirera och stödja medlemmarna i deras respektive verksamhet. Mer om Selmanätverk hittar du här