affärsutveckling.

Vi lever i en snabb föränderlig värld där en kontinuerlig affärsutveckling är en framgångsfaktor. Flexibilitet, enkelhet och paketering är några viktiga delar samt att hitta er grafiska profil vid en vidareutveckling, expansion, nystart eller produktlansering. 

Inhouseresurs, projektledare, strategisk rådgivare...
Vi har lång och bred erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och kommunikation inom ett flertal branscher, i Sverige samt internationellt. Våra kunder anlitar oss bland annat som bollplank, inhouseresurs, projektledare eller som strategisk rådgivare.
 

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte
Ofta startar vårt uppdrag med ett förutsättningslöst möte. Många projekt börjar med att reda ut vad som behövs göras rent konkret beroende på var man är, vart man är på väg och varför. Genom ett personligt och ifrågasättande engagemang hjälper vi  till att reda ut syfte och mål. Att se över helheten genom ett bra förarbete skapar en effektiv och långsiktig lönsamhet. Efter en första diskussion brukar tankarna klarna och arbetet kan påbörjas.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!
 

Affärsutveckling, MBKommunikation

Vad är skillnaden mellan mål och vision och varför är detta viktigt för ett framgångsrikt företag? Günther Mårder och Julia Selander från Företagarna delar med sig av sina personliga strategier och tankar kring att skapa en vision i #företagarpodden. Lyssna här