produktionsbyrå.

Marknadsstrateg, kommunikationsbyrå, reklambyrå, produktionsbyrå..."kärt barn har många namn".

Våra kunder ser oss olika beroende på deras behov. För några av dem är vi rätt och slätt deras produktionsbyrå där vi utifrån deras behov producerar kommunikationsmaterial som lyfter det viktiga, berör och får effekt.

Med över 50 års branscherfarenhet levererar vi, snabbt med engagemang och omtanke, kostnadseffektiva produktioner. I ett nära samarbete med dig som kund och med ett brett och kreativt nätverk kundanpassar vi våra tjänster och levererar en personlig och effektiv kommunikationslösning.

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte
 

Produktionsbyrå, MBKommunikation

Projektledning
Projektledning kan omfatta allt från strategi till löpande produktioner. Som projektledare arbetar vi praktiskt genom att leda och planera projekt som kan resultera i allt från nya företagsprofiler, webbplatser, en ny blogg, marknads- och kommunikationsplaner, nya tjänstekoncept till nya visitkort, eller en aktivitet så som mässor, seminarier eller konferenser. 

Annonser
Vid annonsering hjälper vi gärna till med hela processen från den kreativa idén till faktainsamling, fotografering, layout till produktion, annonsbokning och leverans av tryckfärdigt orginal. Vi har också kunder med en tydlig grafisk profil, till dem levererar vi annonser som stämmer med såväl annonseringens mål som företagets grafiska profil. 

Kommunikationsmaterial
En bra presentation lyfter det viktiga, berör och får effekt. Vi hjälper gärna till med hela processen från strategi, koncept och idé till produktion och tryck. Vi hjälper våra kunder att nå sina presumtiva kunder, behålla och öka goda relationer till befintliga kunder och medarbetare samt övriga intressenter. Det kan ske genom att producera ett produktblad, en broschyr, en personaltidning eller en ppt-presentation och mycket mer.

några tips på vägen...

Bilder för att förstärka ett budskap...

  • Bilder är viktiga för att fånga en känsla, engagera, beröra, stärka ett budskap m.m. Du kan även inkludera mera genom att ha fokus på mångfald i dina bilder. 
  • Egna bilder, professionella bilder, köpta eller gratisbilder. Beroende på din budget och vad du vill säga med dina bilder så finns det olika alternativ. 
  • I vårt nätverk har vi ett flertal professionella fotografer som vi varmt kan rekommendera. Kontakta oss om du önskar komma i kontakt med en professionell fotograf.
  • I vårt arbete använder vi oss ibland av både köpta bilder samt gratisbilder från olika bildbyråer. Två vi kan rekommendera är: Shutterstock och Pixabay 
  • Moderskeppet hittar du bl.a. många intressanta onlinekurser för att lära dig ta bra bilder själv.