mataya_bkom_170314_2
Produktionsbyrå, Mataya och Balanserad Kommunikation

Produktionsbyrå.

Marknadsstrateg, kommunikationsbyrå, reklambyrå, produktionsbyrå..."kärt barn har många namn".

Våra kunder ser oss olika beroende på deras behov. För några av dem är vi rätt och slätt deras produktionsbyrå där vi utifrån deras behov producerar kommunikationsmaterial som lyfter det viktiga, berör och får effekt. Med över 30 års erfarenhet levererar vi, snabbt med engagemang och omtanke, kostnadseffektiva produktioner. I ett nära samarbete med dig som kund och med ett brett och kreativt nätverk kundanpassar vi våra tjänster och levererar en personlig och effektiv kommunikationslösning.

Projektledning
Projektledning kan omfatta allt från strategi till löpande produktioner. Som projektledare arbetar vi praktiskt genom att leda och planera projekt som kan resultera i allt från nya företagsprofiler, webbplatser, en ny blogg, marknads- och kommunikationsplaner, nya tjänstekoncept till nya visitkort, eller en aktivitet så som mässor, seminarier eller konferenser. 

Annonser
Vid annonsering hjälper vi gärna till med hela processen från den kreativa idén till faktainsamling, fotografering, layout till produktion, annonsbokning och leverans av tryckfärdigt orginal. Vi har också kunder med en tydlig grafisk profil, till dem levererar vi annonser som stämmer med såväl annonseringens mål som företagets grafiska profil. 

Kommunikationsmaterial
En bra presentation lyfter det viktiga, berör och får effekt. Vi hjälper gärna till med hela processen från strategi, koncept och idé till produktion och tryck. Vi hjälper våra kunder att nå sina presumtiva kunder, behålla och öka goda relationer till befintliga kunder och medarbetare samt övriga intressenter. Det kan ske genom att producera ett produktblad, en broschyr, en personaltidning eller en ppt-presentation och mycket mer.

GDPR - din checklista med #företagarpodden. Lyssna här

Keep Calm är typsnittet i vår logotyp. Och vem kan ha missat Keep Calm trenden som finns överallt på affischer, instagram flöden m.m. Men visste du att Keep Calm and Carry On har en historik från andra världskrigets början? Se den här korta filmen på 3 minuter så får du hela historien bakom Keep Calm trenden. 

Kontakta oss